≡ Menu

Besplatna radionica o franšiznom poslovanju u Hrvatskoj

Evo malo korisnih informacija za sve one koji žele više znati o franšizama. Inače ovakve radionice nisu besplatne ali ovog puta časti Američko Veleposlanstvo. Nadam se da ću i ja imati vremena da dođem na neke od ovih radionica pa se možemo i upoznati 🙂

Ovo je pisalo u dopisu: (Kad se prijavite napišite u prijavi “robertbilic.com” tako da znam koliko će vas doći. Možete i meni poslati poruku da dolazite tako da imam više razloga da doputujem na ove četri radionice.)

Franšizno poslovanje je izuzetno zastupljeno u razvijenim zemljama Zapada, a u Hrvatskoj sve više uzima maha, kako među poduzetnicima početnicima koji posao započinju kupujući franšizu, tako i među zrelim poduzećima koja franšizu koriste kao model rasta i izgrađuju vlastitu franšiznu mrežu.

CEPOR Centar za politiku razvoja malih i srednjih poduzeća i poduzetništva, u suradnji s Centrom za franšizu Centra za poduzetništvo u Osijeku, te uz podršku Civil Society Small Grants Program-a Veleposlanstva Sjedinjenih Američkih Država organizira radionice o franšiznom poslovanju namijenjene poduzetnicima, i predstavnicima poduzetničkih potpornih institucija zainteresiranim za detaljnije informiranje o prednostima i izazovima primjene franšiznog poslovanja u Hrvatskoj. Na radionicama će se promovirati i američke franšize – Hard Rock Cafe, EmbroideMe, Plan Ahead Events, SuperGreen Solutions, Transworld Business Advisors, IZON Global Media, Re/Max, Sign-A-Rama, KFC Corporation, Cheeburger Cheeburger, Office 1 SuperStores International, Dairy Queen i Precision Tune Auto Care potencijalnim ulagačima u Hrvatskoj.

Radionice će voditi treneri/ce s dugogodišnjim iskustvom u području franšiznog poslovanja.

Sudjelovanje na radionicama je besplatno.

Mjesto i termini održavanja radionica:

Pula      – 15. ožujka 2013. – IDA  Istarska razvojna agencija

Split     – 22. ožujka 2013. – CEPOS Centar za poticanje poduzetništva i  obrtništva

Osijek   – 28. ožujka 2013. – Centar za poduzetništvo Osijek

Zagreb  –  5. travnja 2013. – CEPOR  Centar za politiku razvoja malih i  srednjih poduzeća i poduzetništva

 

Prijavnica:

 

Naziv tvrtke/obrta/institucije
Adresa
Telefon
E-mail
Ime i prezime polaznika/ce
Datum i mjesto odabrane radionice:robertbilic.com

 

 

Prijavnicu molimo dostavite elektronskom poštom na: deterovic@cepor.hr ili faksom na  01/2345-577 najkasnije 5 dana prije održavanja radionice.

{ 2 comments… add one }